Centralizator rapoarte CTC

 

In aceasta fereastra sunt prezentate toate rapoartele CTC care au fost introduse in comenzi si dosar comenzi.  Sunt prezentate tabelat: nr. raportului, data, cod, denumire articol, cod intern/stas, cant. comanda/receptie (numarul de unitati din articol respectiv intrate in firma), UM, cod neconformitate, neconformitate constatata (precizarea  in format text a problemei remarcate), cod cauza neconf., cauza neconformitatii, sectia (locul unde s-a constat), nr. fisa de remediere (daca s-a putut realiza o remediere), total neconformitati (numarul de articole asupra carora s-a constatat problema din totalul celor receptionate), rebut (cate unitati nu au mai putut fi folosite), remedieri (cate unitati au putut fi „reparate”), utilizate ca atare (cate unitati au fost folosite, chiar daca prezentau o problema – pot fi folosite in alte scopuri, pentru care neconformitatea nu mai este o problema), returnate la furnizori (cate unitati au fost trimise inapoi la furnizor), descrierea corectiei, nr. doc, data doc, partener, operator, data ora operarii.

 

centralizator_rapoarte

 

Partea de sus a ferestrei ofera un filtru cu optiuni de filtrare dupa cod bare, cod articol, denumire, neconformitate etc.

 

Partea de jos a ferestrei afiseaza pentru fiecare raport o serie de informatii, precum si fisierele atasate corespunzatoare care pot fi in format jpg, pdf, dar si operatorii care au incarcat acele fisiere. Butoanele din partea inferioara a paginii ofera posibilitatea de a modifica sau sterge un raport CTC, precum si de a Exporta in Excel si tipari.

 

Click dreapta in tabel permite arhivarea sau dezarhivarea pozitiilor selectate. Afisarea pozitiilor arhivate se face prin aplicarea bifei corespunzatoare in din dreapta jos.

 

 

Centralizator fisiere neconformitati

Fereastra afiseaza in format tabelar toate fisierele cu neconformitati pe luna in curs. Sunt aminitite informatii cu privire la cod articol, denumire articol/reper, cod bar, cantitate, nume fisier, extensie si operatorul.

 

centralizator_neconformitati


 

  

Metrologie

In format tabelar sunt indosariate toate aparatele, sculele, instrumentele din firma care presupun masuratori. In tabel se regasesc informatii cu privire la: DMM (ex: subler electronic), producator (Vogel), serie, nr. fisa (un nr. de ordine – 1, 2, 3...), domeniu (ex: 0-150 mm), precizie (ex: 0.01 mm), sectie (ex: sudura sau casat), utilizator, data verificarii, data expirarii, observatii.

 

Pentru usurinta la cautare, in partea superioara a ferestrei se gaseste un filtru, cu optiuni dupa DMM, producator, serie, domeniu, precizie.

 

metrologie

 

In partea de jos a ferestrei se ofera posibilitatea de a adauga o fisa noua, sau de a modifica si sterge pe cele existente. De asemenea, se pot tipari sau Exporta in Excel.

 

 

 

Analiza CTC

Fereastra este un centralizator pe baza de coloane pivotante, care da posibilitatea operatorului sa vizualizeze aspectele dorite in legatura cu rapoartele CTC. Pot fi astfel „trase” coloanele: arhivat, rabuturi, remedieri, utilizate ca atare samd.

Si in aceasta fereastra, dupa pivotarea coloanelor dorite, se poate opta pentru Exportul in Excel sau Tiparirea tabelului rezultat.

 analiza

 

Certificate de calitate la receptii

 

  


 

  

Nomenclatoare de lucru

 

Nomenclator neconformitati

 In aceasta pagina sunt prezentate in tabel: cod neconformitate si explicatii neconformitate. Ex: FP1 = cod neconformitate; abatere dimensionala = explicatie.

 

codif_neconformitati

 

Partea de jos a ferestrei ofera posibilitatea de a adauga o noua codificare sau de a modifica si sterge pe cele existente.

 

 

Nomenclator cauze neconformitati

Tabelat sunt prezentatate codurile cauza si explicatia pentru cauza. Ex: FM = cod cauza, furnizor – fabricare necoresp. a mat. = cauza.

 

dosar_cauze_neconf

 

Partea de jos a ferestrei ofera posibilitatea de a adauga o noua codificare pentru cauze neconformitati sau de a modifica si sterge pe cele existente.

 

 

Zone de lucru CTC

Un nomenclator cu zone in care se urmaresc rapoarte CTC. Ex: cnc, sudura, montaj. Partea de jos a ferestrei ofera posibilitatea de a adauga o noua zona de lucru sau de a modifica si sterge pe cele existente.

 zone_lucru

 

Revizie documente

Un nomenclator cu zone in care se urmaresc????? De revenit.

Partea de jos a ferestrei ofera posibilitatea de a adauga o noua zona de lucru sau de a modifica si sterge pe cele existente.